Rörlighetsträning

Senaste tillskottet i min verksamhet, en holistisk träningsform där flödet i rörelsen tar dig svettig fram. En av de klokare träningsformerna där just det estetiska inte är det viktigaste utan att du rör dig, vart efter du varit med låter du kroppen ta över och släpper tankarna på hur du ser ut, vad grannen gör och bara njuter din egen träning. Lite djuriskt, lite som barn rör sig i leken, innan paddan tar över. 

Du stärker muskler

Du stärker muskler, får en ökad stabilitet i leder, en ökad smidighet och det har sagts av kunder att de får ur sig inre otillfredsställelse.

Genom att vi använder väldigt många fler muskler när vi är i rörelse, åt många olika riktningar, än när vi gör enkelriktade övningar i gymmet stärker vi många fler muskelgrupper och det borgar för en ytterligare hållbar stark kropp. Övningarna kan man härröra till vad du gör i din idrott eller i ditt vardagliga liv. Allt detta på ett lekfullt sätt.
Freepower: en  mäktigt dynamisk träningsform med inspiration från kampsportens värld med rörelser som slag och sparkar i luften i ett jämnt tempo, tufft och utmanande.  Man avslutar med en stilla meditation för att hitta kraften och lugnet inom sig, att vara i nuet. En klass på ca 45 min som ingen går oberörd ifrån. 

    • Grupper. Soma move göres bäst i grupp. Det är roligare ju fler man är men det går absolut att bara vara några få.
    • Företagsjobb, en väldigt rolig träningsform som garanterat kommer få reaktioner av dina anställda.

Soma Move

Boka ett pass nu, Soma move

Tips från Coachen

Bry dig inte om hur du eller det ser ut utan gå in för träningen med känslan av nyfikenhet o öppenhet, njut och gör din grej!


Fagottvägen 39 437 47 Kungsbacka - Coachmalin swe ab, org nr: 559093-2611

  • +46722322213
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dela med dina vänner!

Coach Malin