Coach Malin
I Detalj

Utbildningar:

-Dubbelkompetens som sjuksköterska
-Schwinn spinninginstruktör
-Les Mills Body Pump
-Total Immersion steg 3
-Idrottstränarutbildning vid Högskolan I Malmö
-Global Yoga och Yinyoga , Art of Life 200 h för Camilla Bergström, färdig maj 2020
-Soma move

Utbildningar

Freepower
-Lic personlig tränare by The Academy
-Dipl. Friskvårdsmassör
-Lic kostrådgivare
-Lic hälsokonsult

Min Filosofi


Simning

Simning

Simning var min grund i verksamheten, jag coachar unga o äldre till att nå sin fulla potential som simmare, oavsett nivå.
Jag har en TI utbildning , bla. bakom mig och den anser jag vara helt enastående för att lära sig hitta sin kropp i vattnet, förstå vad simning handlar om. Vi utrustar oss med tålamod och det får ta den tid det tar. Välbehag och komfort i vattnet är grogrunden och därifrån tar vi steget till att bli snabba simmare.
Jag är helt övertygad om att som simmare bör du träna på alla simsätten, på din nivå. Detta för att stärka fler muskler och därmed minska skaderisken. Samt för att variation är kul. Att ha kul är viktigare än något.

Personlig Träning simning

Personlig Träning simning
När du kommer till mig går vi igenom din simbakgrund och mål med din simning. Jag tittar hur det ser ut och jag filmar dig om där finns en teknik att filma och gör en simanalys, med hjälp av biomekaniska principer ser vi sedan hur du kan jobba med din teknik för att förbättra din simning. Man kan med fördel vara två på en sådan sejour då det ges tid att i lugn och ro öva på det som man får att öva på.
PT -sim bokas via mejl eller tel This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Grupper, kurser i Kungsbacka, Åby och Valhalla. På Valhalla med Anders Bladh på kanten. Bokas via Bokadirekt
PT, ensam eller i par.
Företagsuppdrag, Simning kan vara en av de mest teambildande, hälsosamma friskvårdande aktiviteter en arbetsgrupp utövar. Kontakta This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vid intresse.

Yoga

Yoga
Borde inte alla yoga? Jo faktiskt. För smidighet, styrka men framför allt för att hitta sig själv, att hitta lugnet och tron på den egna förmågan. Min tanke i början var och mångas uppfattning är att yoga är ett humbug, ett mediterande hummande med några märkliga ställningar. Delvis sant, det är meditation, olika ställningar som kan vara oerhört utmanade dock lägger jag oerhört mycket tid på grundövningar, just för att det är grunden och den viktigaste delen. Men det är också ett evigt lärande, precis som livet. Det finns en över 5000 år gammal vetenskap bakom yoga. Det finns olika traditioner inom yogan där man har lite olika fokus. Yoga är meditation, fysiska ställningar, utmanande på alla olika sätt, andningsövningar och koncentrationsövningar för att skapa en balans mellan kropp och själ. Kropp och själ är en förening i oss, som för ett optimalt välbefinnande önskar balans. Det jobbar vi med.
Yogan ökar din koncentrationsförmåga, din kroppskännedom, ökar stabilitet och förbättrar din balans. Det gör att den även är skadeförebyggande. För att nämna några effekter.
Jag instruerar Hatha yoga och Yinyoga.
Grupper, på studio, arbetsplats, idrottsförening. Bara du sätter gränsen.
Företagsjobb. Kanske har du en arbetsplats med mycket intryck, yogan kan vara avlastande för både kropp och sinne.
Kontakta mig This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. för bokning eller mer info.
Klasser håller jag i dag på www.addroom.se och man bokar sig på deras hemsida

Personlig Träning

Personlig Träning

Jag arbetar som personlig tränare på SATS corprate onsite vilket innebär att vi bemannar företag och tränar anställda där företagen satsar på sina anställdas hälsa.
På vår PT studio i Masthugget tar jag även emot klienter så det går utmärkt att boka sig där, hör av dig till mig så löser vi det.
Precis som inom all annan träning jag bedriver är jag väldigt noga med detaljer och grunder innan vi går vidare. Vid ett första möte görs en analys av nuläge och önskat läge, därifrån formas träningsprogram anpassat för att du ska nå dina mål, oavsett nivå.

Somamove/ Freepower

Rörlighetsträning

Soma Moves, en holistisk träningsform där flödet i rörelsen tar dig svettig fram. En av de klokare träningsformerna där just det estetiska inte är det viktigaste utan att du rör dig, vart efter du varit med låter du kroppen ta över och släpper tankarna på hur du ser ut, vad grannen gör och bara njuter din egen träning. Lite djuriskt, lite som barn rör sig i leken, innan paddan tar över.
Du stärker muskler, får en ökad stabilitet i leder, en ökad smidighet och det har sagts av kunder att de får ur sig inre otillfredsställelse.
Genom att vi använder väldigt många fler muskler när vi är i rörelse, åt många olika riktningar, än när vi gör enkelriktade övningar i gymmet stärker vi många fler muskelgrupper och det borgar för en ytterligare hållbar stark kropp. Övningarna kan man härröra till vad du gör i din idrott eller i ditt vardagliga liv. Allt detta på ett lekfullt sätt.

Freepower: en mäktigt dynamisk träningsform med inspiration från kampsportens värld med rörelser som slag och sparkar i luften i ett jämnt tempo, tufft och utmanande. Man avslutar med en stilla meditation för att hitta kraften och lugnet inom sig, att vara i nuet. En klass på ca 45 min som berör och du får en härlig energikick av.
Grupper. Soma moves och Freepower göres bäst i grupp. Det är roligare ju fler man är men det går absolut att bara vara några få.

Företagsjobb, en väldigt rolig träningsform som garanterat kommer få reaktioner av dina anställda.

Livsstilsförändring

Livsstilsförändring
Kanske behöver du gå upp/ ner i vikt, det handlar om att göra en förändring. Vi ser över hur det ser ut i dag samt matmönster och justerar så du når ditt mål, jag finns med som stöd 7 dagar av 7 via mejl.
Kanske känner du dig trött och sliten och vet inte hur du ska ta dig ur det? Eller så har du en dröm och vet inte riktigt hur du ska nå den? Oavsett hjälper jag dig att hitta redskapen för att lyckas. Online eller genom personliga möten. Du bestämmer!
Bokas via bokadirekt

Massage

Massage

Jag utför klassisk svensk massage, med triggerpunktsbehandling om det finns behov.
Helkropp eller halvkropp.