Nytt år, nya mål

Nytt år, ny hemsida och nya mål, så ser det ut och jag är väldans nyfiken på hur allt kommer bli. 

För lite så tänker jag, jag har satt upp diverse mål men utfallet av dessa vet jag lite om och det är spännande, triggande.

Jag har ett par utbildningar inbokade, vart dessa leder vet jag inte heller, kanske till ingenting eller till något jag verkligen vill. Vad jag vet är att de kommer ge mig en massa kunskap jag kommer föra vidare på något sätt. Om inte så kommer jag själv ha nytta av den kunskapen. 

Jag ser 2018 lite som ett nästan oskrivet blad. Några punkter är ifyllda bara så fyller jag i var efter, kan det bli bättre?  Jag skapar själv min vardag, jag mår gott av det och må gott är viktigt.

Vad gäller privata simkurser har jag dragit ner lite, i KbSS är det mer än förra året.

Att dra ner var ett beslut som kom av att jag vill lägga lite mer tid på att landa i livet och egna yogan. Jag är fortfarande ny på det området och behöver utvecklas. Jag kommer hålla fler klasser och jag vill leverera något bra, något som folk tar med sig med värme från klassen. Att utvecklas vill jag även för egen del, yogan är som medicin både för kropp o knopp. Jag är i dag betydligt starkare i delar av kroppen som behöver det som kompensation för den svaga trasiga delen av ryggen. Det är faktiskt nästan magiskt. 

Jag ska åka till Portugal i april som coach med Springtime, något av det roligaste jag vet! En vecka full av träning för egen del men även möjlighet till många möten med nya människor samt glädjen i att få sprida mer simkunskaper på olika nivåer.  Teneriffa väntar på mig och en cykelinstruktör v 41, då tar Goactive travel oss dit för en träningsresa som jag själv skulle vilja åka på.

En hel helg på Strömstad SPA väntar på mig i april, en helg fylld av Yoga, Soma moves, där jag fått äran att vara en av instruktörerna. För dig som följt mig vet du att Strömstad SPA är ett favoritställe, miljö, boende och mat i världsklass. Älskar´t!

Så. jag är inte orolig att 2018 blir trist och innehållslöst, inte alls faktiskt. 

 

 

Se nu till att fylla ditt liv med det du önskar och vill så har vi ett förbaskat bra 2018!

Login Blog


Fagottvägen 39 437 47 Kungsbacka - Coachmalin swe ab, org nr: 559093-2611

  • +46722322213
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dela med dina vänner!

Coach Malin